Installeren van Pre-Design Studio IV

 

A:: Voordat u Pre-Design Studio IV gaat installeren, verwijder dan eerst alle voorgaande versie, ook de trial/probeerversie, via Configuratiescherm > Software > Software installeren/verwijderen. Belangrijk: u hoeft de twee Microsoft Componenten niet te verwijderen - alleen Pre-Design of Pre-Design Studio.

 

B:: Installeer the nieuwe Pre-Design Studio. In uw aankoopnota heeft u de download link ontvangen.

 

Belangrijk:: Als u een wat oudere computer heeft waar nog niet eerder een versie van Pre-Design Studio op stond, dan moet u  ook de twee Miscosoft componenten installeren. Deze componenten zijn nodig voor de functies AutoTrace en Omzetten naar Steken. U vindt deze op de downloadpagina.

Registreren van Pre-Design Studio om een Key te ontvangen

 

C:: Start uw email programma en maak een nieuwe email. Tip: in sommige internet browsers kunt u op het email adres onder de afbeelding hiernaast klikken om de email aan te maken.

Hou de email open:

 

D:: Start Pre-Design Studio en klik op de knop "Enter Activation Key".

Een nieuw venster verschijnt (hier rechts ziet u een voorbeeld).

 

Selecteer de regel "Your Unique User Code is: ..." in Pre-Design Studio, klik met rechts en kies Kopieren.

Ga naar de email die u in stap C maakte, klik met rechts in die email en kies "Plakken" om uw Unique User Code in de email te plakken. 

 

E:: Onder die Unique User Code typt u vervolgens uw volledige naam, plus het Registratienummer vermeld in uw aankoopnota (voor oudere aankopen: het serienummer van de CD-rom).  Onderwerpregel van uw email: Registreer Pre-Design Studio IV

 

F:: Tenslotte verstuurt u de email aan het adres dat u hier rechts onder de afbeelding ziet.

Activeren van Pre-Design Studio

 

G:: Binnen een werkdag na het versturen van uw Registratie-email ontvangt u van ons een email met uw Key voor de computer waarvan u de Unique User Code stuurde *). Kijk ook in uw spam-box. Als u ons antwoord niet binnen 2 werkdagen heeft ontvangen, hebben wij uw registratie email niet gehad. Registreer opnieuw en let goed op dat u geen typefouten in ons email adres maakt.

 

Tip: Terwijl u op de Key wacht, kunt u Pre-Design Studio al gebruiken door op OK te klikken in plaats van op de knop "Enter Key".

 

H:: Zodra u ons antwoord met uw Key heeft ontvangen, start Pre-Design Studio en klik op de knop "Enter Activation Key". Kopieer en plak dan de Naam en de Key vanuit onze email in de vakjes Name en Key in  het Enter Key venster.

 

*) Herhaal bovenstaande stappen om Pre-Design Studio te installeren/registreren/activeren op een tweede computer/laptop (zie Gebruikerslicentie hieronder): iedere computer heeft een eigen Unique user Code, resulterend in een andere Key.

 

 

Single User License - Gebruikerslicentie voor 1 persoon

 

Belangrijk: met de aanschaf van Pre-Design Studio koopt u een gebruikerslicentie voor één persoon.

Indien U een upgrade naar een latere versie installeert behoren alle versies tot dezelfde licentie.

U mag Pre-Design Studio installeren op 2 computers, mits beide computers van dezelfde gebruiker zijn. U mag onder geen beding het programma kopiëren, delen met iemand anders, uitlenen. Zodra u uw code heeft ontvangen mag u Pre-Design of Pre-Design Studio niet meer doorverkopen. De nieuwe "eigenaar" zal niet kunnen registreren, zal geen code ontvangen en niet in aanmerking komen voor evt upgrade aanbiedingen. Koop daarom zelf ook nooit een gebruikte Pre-Design of Pre-Design Studio versie!

Register

Registrer (FRA)

Registrieren (DEU)

Registreren (NLD)

Registreer Pre-Design Studio IV

V O O R B E E L D

Support van alle oude versies van Pre-Design (Studio) is gestopt.

We kunnen dan geen Keys meer voor de oude versies maken, maar u kunt nog wel upgraden! 

Klik hier voor een speciale upgrade-aanbieding

waarmee u de volledige Studio IV koopt tegen een speciale prijs.